• Farinha de piracuí de Monte Alegre (PA): potencialidade e viabilidade de obtenção de indicação geográfica 

      http://lattes.cnpq.br/6387732389020086; SILVA, Raimundo Ivo Ferreira da (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilPrograma de Pós-Graduação em Propriedade Intelectual e Transferência de Tecnologia para a InovaçãoUFOPAInstituto de Engenharia e Geociências, 2023)
      Bearing in mind that the production of Flour from Piracuí in Monte Alegre has a quality differential, due to the characteristics of the product and the manufacturing process and the large production of acari in its lakes, ...
    • Marca coletiva e desenvolvimento local na Amazônia: o caso do sinal distintivo aíras - cuias de Santarém 

      http://lattes.cnpq.br/2613594405128565; https://orcid.org/0000-0001-5630-866X; COSTA, Diógenes Moraes da (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilPrograma de Pós-Graduação em Propriedade Intelectual e Transferência de Tecnologia para a InovaçãoUFOPAInstituto de Engenharia e Geociências, 2021-09-20)
      Collective marks or distinctive signs can be understood as the symbolic representation of a group, which produces something or a process in a different way from the others. It has great potential as an inducer of local ...