Listar IBEF - TCC - Bacharelado em Agronomia por autor "OTANI, Fabrizia Sayuri"
Mostrando ítems 1-3 de 3
-
Aspectos da qualidade físico-química de duas marcas comerciais de leite UHT
http://lattes.cnpq.br/4509641206291614; MOTA, Juçara Figueira (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2018-09-14)The milk quality is related to the chemical composition, physical-chemical 21 characteristics and hygiene, where these are analyzed to guarantee to the consumer a 22 product within the norms of food safety, offering milk ... -
Comparação de aspectos da qualidade físico-químico de leite UHT e pasteurizado
SILVA, Juliana Silva e (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2018)The present work aimed to compare some aspects of physical-chemical quality 3 of UHT and pasteurized milk. The analyzed parameters were moisture, ash, pH, 4 temperature, acidity in lactic acid and stability to 68% ethanol. ... -
Composição físico-química de piracuí produzido em Prainha, Pará
http://lattes.cnpq.br/2803029554510110; BRITO, Robison Santos (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2019)The aim of this work was to characterize the physicochemical composition of the piracuí from Prainha-PA city, measuring the centesimal components: moisture, ashes and proteins, making use of the methodologies recommended ...