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    • Atividade antimicrobiana do mel de abelha sem ferrão associado à nanopartículas de prata 

      http://lattes.cnpq.br/2833580734517028; SOUZA, Sorrel Godinho Barbosa de (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilPrograma de Pós-Graduação em BiociênciasUFOPAPrograma de Pós-Graduação em Biociências, 2022-09-26)
      Since antiquity, honey has been used empirically to treat diseases and wounds, but only in the last decades have they started to develop studies to analyze its anti-inflammatory, antimicrobial, healing and tissue stimulating ...
    • Composição químico-bromatológica, avaliação sensorial e de estabilidade aeróbia de silagens de sorgo aditivadas com ureia e realocadas 

      http://lattes.cnpq.br/2421737024121185; MARINHO, Julian Vanessa Nascimento (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilPrograma de Pós-Graduação em BiociênciasUFOPAInstituto de Biodiversidades e Florestas, 2022-08-31)
      The objective was to analyze the effect of aerobic exposure time of relocated forage sorghum (Sorghum bicolor (L.) Moench) silages and addition of urea levels in sorghum silages with aerobic exposure, through ...
    • Percepção ambiental do risco químico e ocorrências de metais pesados no lago Iripixí, Oriximiná-PA 

      http://lattes.cnpq.br/3097527431679416; CRUZ, Rônison Santos da (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilPrograma de Pós-Graduação em BiociênciasUFOPAPrograma de Pós-Graduação em Biociências, 2019-08-30)
      One of the central aspects of the discussion of natural resource pollution stems from the increasing exposure of natural and human environments to nonpolar chemical compounds such as toxic metals and pesticides. In the ...
    • Resíduos de mercúrio em peixes comerciais consumidos na Pan-Amazônia 

      http://lattes.cnpq.br/9076494308334541; SANTOS, Amanda Carolina Pedro dos (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilPrograma de Pós-Graduação em BiociênciasUFOPAInstituto de Biodiversidades e Florestas, 2022-07-29)
      Given the high demand for fish consumption by the Amazon population, associated with the problem of contamination of water resources and aquatic biota by metals, there is a need to assess the levels of mercury in foods ...