• Comparação de aspectos da qualidade físico-químico de leite UHT e pasteurizado 

      SILVA, Juliana Silva e (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2018)
      The present work aimed to compare some aspects of physical-chemical quality 3 of UHT and pasteurized milk. The analyzed parameters were moisture, ash, pH, 4 temperature, acidity in lactic acid and stability to 68% ethanol. ...
    • Comportamento de variedades de batata doce no bioma amazônico 

      VINHOTE, Emanoel Alberto Figueira (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2018-09-04)
    • Composição físico-química de piracuí produzido em Prainha, Pará 

      http://lattes.cnpq.br/2803029554510110; BRITO, Robison Santos (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2019)
      The aim of this work was to characterize the physicochemical composition of the piracuí from Prainha-PA city, measuring the centesimal components: moisture, ashes and proteins, making use of the methodologies recommended ...
    • Perspectivas de impactos das mudanças climáticas para áreas de cultivo agrícola na região de Santarém - Pa 

      http://lattes.cnpq.br/4139065424778491; JESUS, Laysa Mathias de (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2016-06-16)
      This study aimed to assess the impact of warming up to 5 °C in air temperature in Santarém-PA region and other meteorological variables, such effect of climate change highlighted by IPCC using a biosphere-atmosphere ...
    • Produção de Mudas de pimenta do reino em função do tempo de vida das estacas 

      http://lattes.cnpq.br/9894265369428344; MAIA, Roberto Sá (Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2019-11-22)
      Black pepper is a crop known for its great use as a condiment and has many medicinal properties. Among the methods of plant propagation, we highlight the production of seedlings by vegetative parts, more specifically the ...