Listar IBEF - TCC - Bacharelado em Agronomia por título
Mostrando ítems 5-9 de 9
-
Comparação de aspectos da qualidade físico-químico de leite UHT e pasteurizado
(Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2018)The present work aimed to compare some aspects of physical-chemical quality 3 of UHT and pasteurized milk. The analyzed parameters were moisture, ash, pH, 4 temperature, acidity in lactic acid and stability to 68% ethanol. ... -
Comportamento de variedades de batata doce no bioma amazônico
(Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2018-09-04) -
Composição físico-química de piracuí produzido em Prainha, Pará
(Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2019)The aim of this work was to characterize the physicochemical composition of the piracuí from Prainha-PA city, measuring the centesimal components: moisture, ashes and proteins, making use of the methodologies recommended ... -
Perspectivas de impactos das mudanças climáticas para áreas de cultivo agrícola na região de Santarém - Pa
(Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2016-06-16)This study aimed to assess the impact of warming up to 5 °C in air temperature in Santarém-PA region and other meteorological variables, such effect of climate change highlighted by IPCC using a biosphere-atmosphere ... -
Produção de Mudas de pimenta do reino em função do tempo de vida das estacas
(Universidade Federal do Oeste do ParáBrasilOthersUFOPAInstituto de Biodiversidade e Florestas, 2019-11-22)Black pepper is a crop known for its great use as a condiment and has many medicinal properties. Among the methods of plant propagation, we highlight the production of seedlings by vegetative parts, more specifically the ...